Barngubbar, barntanter och en hamsterpenis

3 years ago

Kulturjournalisternas förakt, män som skriver om sina snoppar och snubbar som skriver en bok där huvudpersonen skriver en bok. Män som beställer stor snoppkorv av hårdrockare. Patrik Lundberg lär oss skriva krönikör, Johannes Ekholm splittrar Karins och mina åsikter med sin generationsroman “Kärlek liksom”. Är det ett mästerverk eller kejsarens nya kläder? Bosse Hellsten försöker med Jökel förföra mig med sin isländska saga, det eviga kuktjatet kvarstår ändå. I samarbete med förlaget Förlaget.
Förresten, om ni har vägarna förbi Förlagets monter på bokmässan ska ni passa på att köpa t-shirten med Tove Janssons illustration där Hitler gapar efter mer kaka.
 

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.