En köttvagn med litteratur

4 years ago

Veckans avsnitt ligger ute! Vi talar om Philip Teirs “Så här upphör världen” och tycker att den gott kunde vara lite längre. Det blir också en hel del Angie Thomas’ “The Hate U Give” och om att vara vit medelålders dam. Jihde har dessutom läst och gillat Ariel Levys “När reglerna slutat gälla” och så blir det den fina “Fågeltanken” av Sinead Obrey. Och lite patriarkathat på det. Varsågoda! I samarbete med Förlaget.
Om ni gillar det ni hör får ni hemskt gärna glida in på Itunes och ge oss några stjärnor och kanske till och med ett hejarop. Eller varför inte tipsa en vän över fika eller genom sociala medier. Vi blir extremt glada!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.