Tio år: ny man, nytt land och nya barn

7 years ago

Jag fick en av de där påminnelserna om vad som hänt ett specifikt datum för ett visst antal år sedan som Facebook älskar att skicka ut. Den här handlade om hur jag gått på fest för exakt tio år sedan, med en ex pojkvän. Eller på den tiden var det bara pojkvän. Några månader senare skulle jag träffa Magnus och ett år senare skulle vi bli ihop, ett år på det gifta oss, ett till få barn och så vidare men det visste jag noll om på den här festen med den här pojkvännen. Tio år senare bor vi i Los Angeles och har två barn. Det är ju en ganska lång tid, men ändå kul att se hur radikalt olika livet är nu. Nu ska jag kila iväg för att träffa Annica och Heidi som jag pluggade med i Holland i början av 2000-talet (skrev först 200-talet med riktigt så länge sedan är det inte). Väldigt rolig tid det också.

When the Cat is Away · 7 years ago
Hui! Fattade inte att allt det där hände under 10 års tid! Det är faktiskt inte så många år med tanke på allt som har hänt!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.