Nyhetshulken!

7 years ago

Äntligen! Nytt avsnitt ute om vad som egentligen är den onämnda kärnan i händelsen då en finländsk man, berusad, kör in bland människor och dödar en kvinna. Och så pratar vi om skillnader och likheter mellan kvinnohat och rasism (tack Malin för superbra frågor!). Om bra journalistik, var krog och vinkel är samt glädjen jag känner då Magnus, två månader om året, är lite påläst - eller som vi kallar honom: NYHETSHULKEN! Och mycket mer. Tack alla ni som visar att folk visst betalar för innehåll! Till exempel Kaj Korkea-aho. Och tack för alla fina recensioner på Itunes. https://itunes.apple.com/…/magnus-och-peppes-p…/id723772584…

Lina · 7 years ago
Pratar ni i något avsnitt om asylpolitiken i Finland? I så fall länkar vi er gärna via We see you på facebook. Jag har själv inte lyssnat på er podd (ännu). Tänker mig att den är bra, men det har varit fullt upp med den "inre podden" och jag har inte velat ta in så mycket mer babbel än så. Vilken är din topp tre av avsnitt att börja med?

Peppe Öhman · 7 years ago
vi har talat om asylpolitiken, men kan för mitt liv inte minnas när. Eftersom vi talar om aktuella ämnen rekommenderar jag att ta ett av de senaste (de som gjordes 2013-2014 har lite annorlunda innehåll eftersom jag då pratar om vad jag lärt mig på magisterprogrammet på USC). HOPPAS att du gillar podden (men har också stor förståelse för att man måste få vara stilla utan att ständigt ha någon som pratar i ens öron -också)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.