Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Varför folk lämnar varandra | December 31, 2016 | The Way We Play

Varför folk lämnar varandra

6 years ago

Och så spelade Karin och jag också in årets sista avsnitt av Mellan raderna. I veckans avsnitt blir det relationer, relationer och mer relationer. Framförallt såna som tar slut. Jag har läst Geir Gulliksens “Berättelse om ett äktenskap” och har starka åsikter om huvudpersonens offerkofta och Karin hyllar skildringen av ett förljuget äktenskap i “En kvinnas blekblå handstil” av Franz Werfel. Därutöver snack om Sandra Beijers “Allt som blir kvar”, “Ett litet liv” av Hanya Yanagihara och den norska tv-serien Skam (i jämförelse med den svenska Juicebaren). Och så årets böcker såklart! Lyssna! Tipsa en vän! Bli vår vän på Instagram! 
I samarbete med Schildts & Söderströms

Sarah · 6 years ago
Peppe, Gott nytt år! En liten fråga, har ni pratat om roxane gays i vilt tillstånd i nåt podavsnitt? Sitter hos familj i Italien och är lite golvad av den & har ingen här att prata om den med. PS ska oxo maila dig om din bok, har bara inte hunnit!

Peppe Öhman · 6 years ago
Gott nytt år; Sarah! Vi har bara talat om Bad feminist, men nu känner jag att vi måste ta itu med I vilt tillstånd också.

Sarah · 6 years ago
Men ja, gör det!!

Sarah · 6 years ago
PS började läsa ett litet liv när jag nu läst ut Gay. Har bara kommit ett 20tal sidor än så länge men verkar bra so far.

Frusnygg · 6 years ago
Ett litet liv, Sträckläser för första gången på länge....omöjlig att släppa.

Peppe Öhman · 6 years ago
Då får jag lov att bara ta itu med den. Hur hemsk den än är.

Frusnygg · 6 years ago
Hemsk men otroligt fint skriven.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.