Det trista instagramlivet

5 years ago

Här kommer ett superbra poddtips nämligen Mañana Travel-podden. Som ni vet är Mañana ett företag som tipsar om rättvist och hållbart resande och i podden pratar Lisa och Malin bland annat om det överhuvudtaget är okej att flyga, om all inclusive och allmänt vad man ska tänka på när man bokar resa och tycker att miljö och mänskliga rättigheter är bra saker. Själv håller jag på att läsa boken “Modeslavarna” som jag ska tala om ni nästa avsnitt av Mellan raderna. Den handlar om hur billiga varor produceras av folk som inte får rimligt betalt. Typ. Tänker att den här reportageboken och Mañana går han i hand. Att konsumera hållbart.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.