Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Sista minuten eller i god tid till flygplatsen | April 22, 2016 | The Way We Play

Sista minuten eller i god tid till flygplatsen

6 years ago

Imorgon åker Karine hem till Dubai och tre timmar innan hennes flyg avgår kommer en svart bil och plockar upp henne från Santa Monica. Jag tycker att det är sjukt eftersom detta innebär att hon kommer att driva omkring på LAX i två och en halvtimme. Eller dricka champagne i loungen, men ändå! Sån slöseri med tid som hon kunde tillbringa i L.A. med oss.
Jag är den typen av person som hellre åker i sista minuten än tillbringar onödig tid bland vatten som kostar sju dollar och tax free-fresteler på flygplatsen. Jag vet att detta är irriterande för folk som inte vill få magsår av stress i kön genom säkerhetskontrollen och som gärna läser en god bok vid gaten istället för att vara den sista som glider in i planet.
Den här frågan delar uppenbarligen folk och nu undrar jag vilken typ ni är: Sista minuten eller i god tid?

Kira · 6 years ago
I god tid absolut. Börjar må riktigt illa av att lira in på sista minuten, hui. På tal om att åka till flygfältet så bär de av till LA om tre timmar, kanske vi stöter på varandra ;)!

matilda · 6 years ago
God tid. Lätt. Överallt. Hela tiden. Men jag övar på att komma exakt i tid till saker istället för en kvart innan. Fast flyget är inte en bra övningssak.

Hanna · 6 years ago
Flyger ca en gång i månaden och satsar alltid på den aaaallra sista minuten. Ett så enkelt sätt att skapa spänning i livet, haha! Helst så att det står go to gate redan då man kommer till flygplatsen, alltid har jag ändå hunnit stressfritt genom säkerhetskontroll, border control, köpa något på vägen till gaten och gå på vessan, samt (tyvärr? Inte för att jag vill missa mina flyg!) stå i kö för boarding - har alltså aldrig kommit sist eller ens på slutändan av boardingen. Detta ger dock mig mer smak och vill helatiden närma mig sista minuten.... Hinner man bra om man dyker upp vid flygfältet och det redan står boarding....? Hmm. (Före någon tycker allt detta låter själviskt så bör jag kanske tillägga att jag absolut inte vill orsaka situationer där planet måste vänta på mig, eller jag måste förbi kön vid säkerhetdkontroll etc! Detta har dock aldrig ens varit nära.)

Ellen · 6 years ago
Hear hear! Jag förstår dig totalt! Jag är en big time tidsoptimist :)

Miru · 6 years ago
God tid, absolut! Fast i verkligheten brukar det alltid bli sista minuten ändå.

Maja · 6 years ago
I god tid. När jag väl försöker vara lite spontan och cool och inte vara ute i god tid så blir jag nästan alltid för sen. Kan nog inte konststycket med att vara i sista minuten.

Monika · 6 years ago
Har nästan utvecklat det till en kostform det här med att vara så sen jag bara kan vara och fortfarande komma exakt i tid.

Camilla · 6 years ago
Alltid. I. God. Tid. Hatar att komma försent eller komma flåsande i sista minuten.

L · 6 years ago
I god tid alla gånger, åtminstone till flyget. Står inte ut med stressen att vara sen och har svårt att tänka "ja ja, missar vi flyget så går det ett nytt". Är annars punktlig till jobbmöten och ett par minuter sen till kompisträffar.

minna lindeberg · 6 years ago
Har överhuvudtaget ingen tidsuppfattning så jaa, i god tid till allt. Typ halva livet. Snart blir det jul.

Annika · 6 years ago
Jag är sista minuten! Lite som Monika ovan.

Anna · 6 years ago
I god tid till flygfältet och i tid till kompisträffar. Flygfältet ligger så långt ifrån där vi bor att vi måste räkna med att allt löper (trafikstockningar, broöppningar, wc-pauser, parkeringshus avstånd och liknande) och med två barn måste vi hinna med både blöjbyten och mat på flygfältet. Vänner låter jag heller ej vänta, eftersom jag inte vill öda deras tid. Däremot kommer jag ofta någon minut för sent till jobbet.

Sandra · 6 years ago
Nämen Peppe då!! I god tid SÅKLART. Får nästan hjärtklappning av tanken att vara i sista minuten.

Kaospatrullen · 6 years ago
Jag är alltid ute i god tid till utrikesflygningar med en skitmarginal för allt som kan skita sig som jag inte kan råda över.

Peppe Öhman · 6 years ago
På så sätt är du lite smartare än jag.

Viktoria · 6 years ago
Vill alltid vara ute i extremt god tid. Driver ofta omgivningen till vansinne för att se till att detta också sker.

Peppe Öhman · 6 years ago
Haha, jag är omgivningen.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.