Paranormala aktiviteter

8 years ago

I veckans avsnitt av Mellan raderna pratar vi om folk som säger: "I knew Elena before she was famous". Vi går till botten med Ferrante-hajpen. Jag har läst Tana French The Secret Place – vad blir egentligen effekten av magiska inslag? I Schildts och Söderströms höstkatalog katalog ingår godbitar som gravida femtioåringar vid namn Zebra, och spänningsromanernas favoritgrepp: mord på de tryggaste av ställen. Det snackas Shakespeare for dummies och den eviga kampen mot sociala medier-knarkandet.

Josefine · 8 years ago
Jag fick lite kortslutning och skulle skriva hur mycket jag tycker om din och Magnus pod (extra kul när ni tjafsar lite ... haha ... så mkt igenkänning i HUR ni tjafsar) men sen kom jag på att det ju var Mellan raderna du skrev om här och då kom jag på att jag ju inte hunnit lyssna på den än! Men det ska jag göra ikväll. Ska bli kul att höra vad ni säger om Ferrante (som jag är alldeles uppslukad av nu).

Peppe Öhman · 8 years ago
Tack snälla! Jag blir så glad bara att höra ATT du lyssnar på Magnus och min podd

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.