Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Världens sämsta sms:are | March 29, 2016 | The Way We Play

Världens sämsta sms:are

7 years ago

Är era partners också sämst på att svara på sms?
 

Basse · 7 years ago
Ha ha. Hannas telefon är fastklistrad i henne, ändå svarar hon typ en gång av fem då jag ringer.

Peppe Öhman · 7 years ago
Hehe, att svara i telefon ÄR ganska gammaldags.

rock · 7 years ago
Haha! Nja, men han är kass på att kolla. Fast min high horse funkar inte längre för jag har noll koll på min telefon sedan vi flyttade. Den ringer ju ändå aldrig längre. Nyfiken i enstrut undrar dock: varför fortsätter du att messa fastän du vet att det inte funkar? Eller är han lika hopplös på att svara om du ringer? :p

Peppe Öhman · 7 years ago
I ärlighetens namn befann sig Maggan på jobb i bergen i Hollywood där hörbarheten är så kass att jag utgick från att han inte ens fick mina sms. Chansade ändå ifall han skulle hinna ner till Koreatown på middag med oss.

Cecilia · 7 years ago
Han är SJUKT bra på att smsa. Sämre på att ringa. Tror vi pratat i telefon max tjugo gånger på fyra och ett halvt år. Dock har han usla smsare i familjen, jag blir galen av det. Här sitter jag och pratar med mig själv, typ. Som du då. Värdo.

Peppe Öhman · 7 years ago
Bra egenskap ändå att vara bra på att messa. Jag väljer alltid mess framför telefonprat. kram!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.