Offra ditt barn

8 years ago

I veckans första podd (vi ska strävar efter att fortsätta med det ambitiösa projektet att göra två i veckan) pratar vi om Radio X3M:s diskussion om hur vi ska få män att sluta bruka våld mot kvinnor.  Vi talar också om Donald Trumps relation till KKK och om att barn är den nya religionen. Hoppas ni gillar! Kommentera gärna och recensera oss på iTunes! Just det, den här veckan gästar Karin Jihde och jag också Manspodden. Vi pratar om olika sorters hälsningar.

Karin · 8 years ago
Ser fram emot lyssningen och speciellt vad ni har att säga om diskussionen på X3M.

Peppe Öhman · 8 years ago
Tyckte det var ett bra initiativ, men en ganska konstig diskussion. Så otroligt tydligt hur omedvetna vissa av männen var om sina egna privilegier.

Karin · 8 years ago
Absolut bra initiativ och smart drag att det var bara män som diskuterade detta mansproblem. Men ojojoj vad jag också höll på att gå i bitar då påståendet om mera våld i sydliga länder yttrades. Under vilken sten har man befunnit sig om man missat att Finland ligger i topp gällande mäns våld mot kvinnor? Bra snack i podden, tack för det!

Peppe Öhman · 8 years ago
Roligt att du lyssnade och gillade! Jag tycker också att det minsta man kunde göra innan man ställer upp i en diskussion om mäns våld mot kvinnor är att googla i en kvart. Men tydligen hade de inte ansträngt sig så pass mycket.

Ennet · 8 years ago
Bra avsnitt igen!Jamie Olivers saliviga läppar,så beskrivande!:-D

Peppe Öhman · 8 years ago
Hehe, tack och så roligt att du var så snabb på att lyssna!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.