En lista

8 years ago

DSC_0164Här kommer en lista jag lånade av Linnea i USA. TRE GUILTY PLEASURES Om Maggan skulle svara på detta vore svaretn: äta en hel burk Häagen Dazs-jordgubb och kolla på amerikanska reality shower som America's Worst hoarders eller Doom Day Preppers, i badet. Jag är ju äckligt dålig på guilty pleasures, men ett är att lägga mig extremt tidigt och kolla på tv-serier som Difficult People eller Broad City i sängen tills jag somnar. NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR? Jag har ju ett hjärta av sten, men måste ha gråtit i nån film när nåt djur dött eller familj återförenats. NÄR KAN DU VERKLIGEN, VERKLIGEN VARA DIG SJÄLV? Med Maggan och med Pyret och faktiskt de flesta av mina vänner. Fast tror att man automatiskt är lite justerade versioner av sig själv med olika människor, men att dessa versioner ändå kan vara sanna. TRE SAKER DU AVSKYR Att ha tusen saker inplanerade. Russin i mat. Att vara tvungen att förklara vem vissa människor är för Magnus. Jag: Alltså Pelle och Jonas. Magnus:? Jag: Som vi hängde med hela förra helgen och firade midsommar med 2015. Magnus: ? HUR VAR DU I SKOLAN? Glad medelmåtta. VAD BLIR DU STRESSAD AV? Att ha jobbiga samtal inplanerade. TRE SAKER DU ÄLSKAR: Förutom specifika människor, älskar jag fredag eftermiddagar, hallon och att rida. HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG? Bestämd, målmedveten, glad och kanske dryg ibland. OBS är INTE dryg! HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV? Som en ganska bestämd typ. EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM. När Magnus spelar tuff i sällskap av våra kompisar. TRE OTIPPADE SAKER OM DIG. Kommer bara på en. Tio år av bloggande har gjort sitt med mina hemligheter: När jag vad femton år gammal var jag med i Fröken Ekenäs (eller vad skönhetstävlingen nu hette). Vann inte, men sa att jag gärna skulle flytta till USA i intervjudelen. NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST? Ett glas vin under västen, klackar och på väg ut med ett gäng kompisar. VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT? I bilen på väg hem från Laguna Beach pekade Maggan på en bil full av människor som alla höll på med sin egen grej och sa: That '70s Show. NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER Om vi ska fortsätta med den här underbara, men väldigt osäkra frilansertillvaron eller göra nåt annat. TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR. Att nån ska bli sjuk. Att vara tvungen att flytta bort från LA. Usla recensioner.  

En go lista - aversioner · 8 years ago
[…] Det blir i form av en lista som jag stulit av Annahita som i sin tur stulit den av Jeanette Öhman. […]

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.