Räkfrossa på riche

5 years ago

Hemma i Los Angeles har Maggan och jag ytterst sällan möjlighet att gå ut och äta middag tillsammans. Barnvakter är svindyra så när vi är sugna på att gå ut tar vi antingen med oss Vidar eller så får den ena stanna hemma med barnet medan den andra träffar kompisar. Fördelarna med Stockholm är många och en av dem är farmor Diana. Vidar och hans farmor är BFF:s och det ger Magnus och mig möjlighet att smita ut på en sen lunch/tidig middag på Riche. Sista kvällen. Imorgon firar vi nyår i Los Angeles.
DSCF4478 DSCF4467 DSCF4479 DSCF4481 DSCF4482 DSCF4484

Etta · 5 years ago
Lyxliv! Vi har samma förmån då vi är i Helsingfors. Barnvakter som kidsen älskar. Vi har i höstas också betalat en tjej här i Sthlm för att kunna få lite tumistid. Lyxigt är det. Njut av kvällen och välkomna igen!!

music videos that tell a story · 5 years ago
What's up mates, fastidious article and pleasant urging commented at this place, I am really enjoying by these.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.