Den sämsta egenskapen hos folk

6 years ago

Maggan delar och retweetar allt han tycker är ens lite bra och varje gång någon av hans kompisar lägger ut nåt de gjort. Jag älskar det här karaktärsdragen hos honom. Bjussighet måste vara en av de finaste egenskaperna hos folk, på samma sätt som snålhet är ett av de mest oattraktiva dragen som finns.

Nästan alla jag träffat här i LA är generösa också utanför sociala medier. Jag vet inte om det handlar om att de tror på karma, att de hoppas att bjussigheten ska bumeranga tillbaka till dem eller att det bara är en del av kulturen. Försöker själv ta lärdom av dem, mota bort minsta lilla stråk av missunnsamhet. Tänka att ingenting blir sämre av att jag är generös.

yllet · 6 years ago
Minns också att han sa i ett avsnitt av podden att han like:sr alla bilder de han följer lägger ut på Instagram. Tycker det var så fint också. Tänker på det ibland. Som du säger; bussigt.

Peppe · 6 years ago
Jag gillar också det. Om det är en kompisar är det ju konstigt att inte gilla.

Hanna · 6 years ago
Håller med! Så generöst!

Peppe · 6 years ago
Det är lättare att gilla generöst folk.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.