Studio hbl: "ironisk knorr"

5 years ago

Jag vet inte om “ironisk knorr” är det sexigaste eller mest lockande sättet att beskriva nya Studio HBL, men bra är det i alla fall. Min kollega Janne går hårt åt rasistiska politiker och andra som förtjänar en besk kommentar, på ett roligt sätt. Medan jag gör några hälsningar från USA. I dag spelade vi in klipp för höstens andra avsnitt och här kan man kolla på det första.

Vi började spela in i parken Palisades, men det blåste för mycket så vi fick förflytta oss till en sidogatan. 

Magnus var som vanligt regissör, ljud- och kameraman. 

Jag var allt annat.

matilda · 5 years ago
jag började skriva en kommentar på förra inlägget men publicerade den inte eftersom jag kom på att den var... jag vet inte? orelevant kanske? sen gick jag vidare i min blogglista och kom på att "NEJ! hon tyckte det var tråkigt att ingen skrivit nått på hoppa-över-staket-inlägget." så jag ska ändå lämna en kommentar.

Anne · 5 years ago
Hej Peppe! Jag har en fråga som inte har nåt med det här inlägget att göra alls. Det är så att jag i smyg planerar att fråga min kille om han vill gifta sig med mig och jag har läst att du gjorde det samma med Magnus. Så nu undrar jag, hur gjorde ni med ringarna, köpte du dem på förhand? Hur visste du i så fall storleken? Och var i tusan skall man köpa dem? Haha sådant, tack på förhand!

Peppe · 5 years ago
ALLA kommentarer är välkomna! Tack!

Basse · 5 years ago
Skrattade gott åt "ironisk knorr." Man är verkligen down with the 1800-talisterna i språkbruket.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.