Hur man kan fria

5 years ago

Hej Peppe! Jag har en fråga som inte har nåt med det här inlägget att göra alls. Det är så att jag i smyg planerar att fråga min kille om han vill gifta sig med mig och jag har läst att du gjorde det samma med Magnus. Så nu undrar jag, hur gjorde ni med ringarna, köpte du dem på förhand? Hur visste du i så fall storleken? Och var i tusan skall man köpa dem? Haha sådant, tack på förhand!


Åh vad roligt att du ska fria! Grattis! Att gifta sig är så sjukt roligt. Jag spontanfriade en söndag i februari. Kom på idén dagen innan, men då var det Alla hjärtans dag och det kändes för ostigt till och med för mig. Jag ställde frågan, Maggan svarade (“Eru full, eller?) och så gifte vi oss ett halvår senare. Jag överraskade inte Maggie med en ring, det skötte vi efteråt i en liten affär på Kalevagatan i Helsingfors. Däremot tror jag att jag betalade för hans NIO diamanter som han insisterade att skulle finnas på ringen. Själv har jag bara en.Sen fick vi Vidar ungefär åtta månader senare.


Anne · 5 years ago
Tack, vad fint!

Johanna · 5 years ago
Ja, fint! Jag friade ju en fredag i mars. Hade köpt låtsasringar som en skomakare hjälpt mig att fixa till och dagen efter gick vi och kikade på ringar i en liten butik här i Haga. Sen tog det ett halvår, tills för några dagar sen faktiskt, innan vi gick tillbaka och beställde dem... haha. Skyller på att vi ju fick barn kort efter frieriet, det har så att säga varit fullt upp :)

Peppe · 5 years ago
Berätta gärna om ditt frieri! (jag var förresten supernervös inför mitt)

Peppe · 5 years ago
Åh så fint! Blev alldeles mjuk i hjärtat bara av att höra om ditt frieri.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.