En så otroligt vanlig lördag

5 years ago

Tråkigt att ni var så oimponerade av mina ninjarörelser igår när jag bröt mig in i mitt eget hem. Nåja, vi går vidare i livet. 

Den här lördagen har varit lugn på alla sätt. Vaknade och gick på morgondopp med Vidar. Det råder världens värmebölja här så den svala poolen är sannerligen en gudagåva. Plaskade omkring i säkert en timme innan vi gick in och åt frukost.

Efteråt gick vi till parken utanför och lekte Spegel och att jag var ett vidrigt troll. Utmattande att leka med barn, men försökte själv ha roligt så att det skulle smitta av sig på Vidar och han skulle få en bra barndom. Och så är det ju lite roligare för en själv om man låtsas att det inte fanns någonting man hellre gjorde än spelade troll.


Alltså palmerna. Gillar dem. Har antagligen tusen palmbilder på min telefon.Vid tolv gick vi hem, badade lite till, åt lunch och så läste jag slut en bok och började på Millenium-trilogons fjärde del. Rycktes genast med i historien. Passade också på att visa upp min avocadoplanta. Detta, förutom Vidar, är det enda levande jag klarat av att hålla vid liv. Allt började med en avocadokärna för kvällens guacamole och ett par månader senare är vi här. Enormt nöjd, om jag får säga det själv. Men det får man väl inte längre i det här landet.


Sedan sprang jag en runda. Det var runt trettio grader varmt och jag svettades så det bildades en små spår efter mig. Men fy fasiken så skön jag känner mig i kroppen efter den turen (obs: EFTER). Nu ska vi äta middag och sedan sitta ute på terrassen (ja, det skrivs med TVÅ R) och bingekolla på en serie. Avslutade nämligen The Fall i förrgår och behöver nu någonting nytt och BRA. Rekommendera gärna. 

kummelikopplan · 5 years ago
Narcos som just kommit på Netflix verkar bra!

Maria Turtschaninoff · 5 years ago
BoJack Horseman. Om ni inte redan sett den. Och bara om ni har sjuk, svart humor.

Maria Turtschaninoff · 5 years ago
BoJack Horseman. Om ni inte redan sett den. Och bara om ni har sjuk, svart humor.

egoistiska egon · 5 years ago
Har ni sett the Killing? Blev tillslut lika besatt av den som the fall. Speciellt säsong tre av the Killing. Herregud.

Anonym · 5 years ago
Mr Robot! Namnet låter ju lite geekigt men SÅ HIMLA BRA! Helt i klass med True Detectives första säsong, fast helt annorlunda. //Maria

ninttis · 5 years ago
Party down,avlägsen släkting till The Office

Johanna · 5 years ago
American crime eller Show me a hero (fast alla avsnitt har nog inte kommit än)PS. mycket impad av ditt ninjaförfarande häromdagen.

Peppe · 5 years ago
JA! Började se den igår. Gillade som fan!

Peppe · 5 years ago
Janne S älskar den och om också du rekommenderar den måste den vara sevärd. tack!

Peppe · 5 years ago
Har bara sett den danska versionen av The Killing. Längtar efter besattheten när man hela tiden vill se bara ett avsnitt till. TACK!

Peppe · 5 years ago
Jag har nosat lite på den och om du säger att den är bra ska jag se den!

Peppe · 5 years ago
Har sett den! Älskade den!

Peppe · 5 years ago
Har inte sett någondera. Tack! Och tack för att du uppskattade mina ninjakunskaper.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.