Träning och konsumtion på bloggen

6 years ago

Jag brukar sällan blogga om kläder jag köpt. Delvis för att jag så sällan köper kläder nu för tiden, detta är otroligt nog mitt andra plagg i vår efter Sisters before Misters-tröjan sedan jul, men mest för att jag inte vill hetsa till onödig konsumtion. Det känns ju lite kluvet med tanke på att det samtidigt finns annonser på bloggen, men jag försöker att inte slentrianskriva om konsumtion och bara göra samarbeten jag verkligen gillar.
Nu för tiden bloggar jag knappt alls om träning eftersom jag inte heller vill hetsa folk med ortorexi eller spä på nåt slags tränings- och kroppshets. Men eftersom jag springer och yogar ibland vore det konstigt om jag helt mörkade det på bloggen.

Hur som helst, dessa shorts köpte jag häromdagen på Adidas. Tycker att de är så jädrans fina att jag sprang extra långt och extra gasellaktigt. 


Hanna · 6 years ago
Supersnygga!

Johanna · 6 years ago
Jättesnygga. Goa träningskläder gör helt klart sitt till träningseffektiviteten..!

Peppe · 6 years ago
Tack

Peppe · 6 years ago
Visst GÖR de det!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.