Konstens natt på akademen

7 years ago

Och så blev jag intervjuad på Akademen i går kväll. Hade oroat mig för att ingen skulle dyka upp, men det fanns folk som lyssnade på mina utläggningar om Vackra människor. Dessutom fick jag till och med signera några böcker efteråt. 

Så här såg det ut om man till exempel satt på cafét på Akademens andra våning. 


Och så här glad såg jag ut när jag fick småprata med folk och dessutom signera deras böcker. En man kom fram och sa att han var Peppe från Rödbergen. Fatta att det finns två av oss!


På väg ut såg jag min bok i ändan av en hylla (alla vet ju att det är en av de bästa platserna). Blev glad.


Sedan promenerade jag hem genom innerstan som fortfarande var ganska varm. När jag 
passerade Beefen, såg kön och rökarna i inhägnaden utanför fnissade jag lite för mig själv.


Kom hem, sade god natt åt Helsingfors och somnade till en ljudbok.


kisimyran · 7 years ago
I kväll ska det läsas! Det var godis att få se dig i går, grattis på framgångarna! (och tack för den gulliga kommentaren om äktenskapstycket, det stämmer ju nog faktiskt och bra är ju det) Kram!

Lurkeslurk / Koko · 7 years ago
Till och med Lurkeslurk tog mod till sig och delurkade i egen hög person :-) Jag började läsa mitt fint signerade exemplar av Vackra människor i metron på hemvägen och autch-ade vid frasen "kände personalen på Bar 9 bättre än han kände sina kusiner". Sådär är det ju, fast jag känner förstås ingen på Bar 9, förortsbo som jag är. Men inte känner jag mina kusiner särskilt bra.

Matilda · 7 years ago
ibland hamnar det text på sidan av dina bildersådetärskrivet på det viset. asknöligt att läsa tycker jag, men samtidigt lite kul fast inte tillräckligt kul för att väga upp för knöligheten. är det en snygg grej du gör, är det fel på min webbläsare, är det ett misstag från dig eller har du problem med ditt bloggverktyg? (i det här inlägget hände det på första till fjärde bilden)

Peppe · 7 years ago
Hurra och jag menade allt jag sa om äktenskapstycke. Ni är vansinnigt fina tillsammans! Kram

Peppe · 7 years ago
Så roligt att äntligen träffas! Gillar som fan dina kommentarer. Och roligt att det fanns nån igenkänningsfaktor i boken...

Peppe · 7 years ago
Jag förstorar bilderna så att de ska se bra ut i Chrome (som jag själv använder) och här ser det bra ut. Alltså texten ligger vågrät :) Vad använder du för webbläsare?

Helena S · 7 years ago
Alltså på aikuisten oikeesti, fan va du e snygg!

Tove · 7 years ago
Jag har märkt samma på jobbdatorn - jag använder ie där...

Peppe · 7 years ago
Jag tror att explorer fuckar upp min blogg. Kan ni testa med tex Firefox?

Peppe · 7 years ago
Keep talking! Helena, du får objektifiera en gammal tant som mig så mycket du vill. Jag behöver det.

Anna · 7 years ago
Peppe du är så jävla kooool!!!! Grattis!!!

Emma · 7 years ago
Det var super att träffa dig om än mitt huvud var hemskt tomt efter en dag som parkeringsvakt på flytande båtmässan. Jag kan vara smartare. Kanske jag får bevisa det om vi träffas igen nån gång :D

Matilda · 7 years ago
jag använder safari. har du ändar nått i det här inlägget nu? för nu ser det bra ut. det är inte jordens problem, och funkar det i andra webbläsare kan jag stå ut med att texten ibland blir lite knas.

Koko · 7 years ago
Firefox funkar bra.

Peppe · 7 years ago
Haha, tack! Boken finns nog bara på Adlibris (fast nån sa Pocketshop på Centralstationen, vet ej om detta stämmer). Kavajen från Filippa K.

Peppe · 7 years ago
Jag tyckte du var skitsmart och skittrevlig.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.