Stockholmsloggen

10 years ago

Kära bloggen,

Det händer inte så mycket här. Springer, skriver, läser, äter, sitter på balkongen och lyssnar på musiken från Pridefestlivgeter och träffar vänner. Har fortfarande en lätt ögoninfektion. Om den inte går över snart måste jag väl söka vård. Avskyr sånt, men vill inte heller att mitt öga ruttnar och faller ut. 

Internet lär mig att lite salt på vattenmelonen gör den ännu sötare och godare. Gillar Stockholm. Har lite ont i knän, borde kanske hålla mig från att springa i morgon. Magnus ringer och är förklarar lyckligt varför just vi två passar så bra ihop. Han är inte ens ironisk. Köper presenter åt folk jag gillar. Hänger för mycket på Facebook, glider omkring som en obehaglig, tyst stalker. Skriver nån halvrolig grej på Twitter. Borde blogga. 

Läser Katarina Wennstam som skriver om skilsmässor. Inget nytt, men kanske värt att upprepas. Ingen bestämmer sig för att skiljas över en lunch. Hon uppmanar folk att ta steget och våga skilja sig. Jag skriver om nåt relaterande och läser intresserat. Läser också om att New York Times tar ställning för en legalisering av marijuana. 

Äh, går ut en sväng. Vi får höras senare. 

Ika · 10 years ago
På tal om ögoninflammation. Brygg kamomillte, låt det svalna och tvätta sedan ögonen med bomull doppad i teet. Inflammationen är borta på nolltid

Ia · 10 years ago
Det låter underbart. Njut av Stockholm i sommarskrud.

Peppe · 10 years ago
Åh TACK! Precis vad jag behövde. Älskar bloggen (och framför allt dig).

Peppe · 10 years ago
Alltså den här staden är MAGISK på sommaren. Ingen slump att jag är gift med en Stockholmare (eller det låter jag Magnus tro. Att det var "kärleken" som förde oss samman, inte staden).

Mike · 10 years ago
This is very Lydia Davis when Google translated.

Anonym · 10 years ago
Har du läst hennes bok om skilsmässor? Undrar om den är värt något... //Marina

Peppe · 10 years ago
hahaha, thank you (I think)

Peppe · 10 years ago
Happy happy? Ja, har läst och gillade. Det är en antologi med många olika författare som skriver som att skilja sig. Absolut läsvärd.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.