Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Ute på havet | May 31, 2014 | The Way We Play

Ute på havet

9 years ago

Jag vill inte tänka på att Diana ska åka hem i morgon och för att styra bort tankarna från verkligheten åkte vi ut på delfinsafari. Jag insåg fort att i fallen bakis (vi var ute med Johis och Antti i går) + sjösjuk blir två minus inte plus, utan snarare ett jättestort spyfärgat minus. Som tur var repade jag mig när delfinerna dök upp.
Anonym · 9 years ago
Hej Peppe! Är det samma företag ni brukar åka ut med för att spana på delfinisar? :-)Har själv bokat in en USA resa i höst och det vore helt super att se såna, så vill du namedroppa vore jag jättejätteglad!Hälsar,Kitty

Peppe · 9 years ago
Hej Kitty,Självklart! Googla på Marina del Rey Sportfishing. Kolla också Amazon Local eller Groupon för bra erbjudanden.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.