Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Podden vecka 36 | May 29, 2014 | The Way We Play

Podden vecka 36

9 years ago

Lyssna på den medan ni dukar fram frukost, promenerar iväg för att handla mat, i bilen på väg till landet eller medan ni diskar. I veckans podd pratar vi om varför det kanske inte alls är sorgligt att Piratpartiet föll ut ur EU-parlamentet, om varför vi skiter i att inte alla män är svin och om att köpa följare på sociala medier. Bra poddvecka, om jag får säga det själv. 

Linda Ahlfors · 9 years ago
Kom till lite av en insikt då jag läste alla #yesallwomen tweets. Hade inte tänkt på hur svårt det är för en man att ta till sig den kvinnliga erfarenheten av den gemensamma sociala miljön. Att män inte har samma förståelse för hur urvanligt det är med trakasserier och att det faktist gäller alla kvinnor. Att utsatthet och rädsla för våld är en del av alla kvinnors vardag också i trygga samhällen. Usch, vad deppigt. Men också sant. Hade inte heller tänkt vidare på hur kvinnor ofta tvingas bemöta män med rädsla. Precis som ni säger, är man som kvinna ofta illa tvungen att anta att mannen utgör ett hot, trots att han inte gör det.Tack för att jag varje vecka får lyssna på er tankeväckande podd!

Peppe · 9 years ago
Alltså, blir så himla glad av att jag pratat om någonting i podden och åtminstone en lyssnare har fattat och kanske till och med fått en insikt. TACK!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.