Två länkar

7 years ago

Läs Softys suveräna text om Casa Libre och hur kulturchocken är större när hon hälsar på i Finland än när hon flyttade till Los Angeles.

Sarah forskar i folks användning av hur teknik och internet förändrat fotograferandet. Sarah blir jätteglad om ni har tid att fylla i en kort enkät om ert eget fotograferande (systemkamera, telefon, Instagram etc).Sarah · 7 years ago
Tack så jättemycket Peppe!! Men fyll bara i enkäten om ni använder instagram!!

Sarah · 7 years ago
Stort TACK till alla ni som svarat - vilket gensvar, jag är så tacksam! Och sorry till er som försökt svara trots att ni inte använder instagram, och därför inte haft vettiga alternativ på vissa frågor - enkäten var designad för spridning på instagram enbart och hade därför ingen utslagsfråga i början, vilket den borde haft. Massa massa tack till er alla!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.