Vad jag tänkt på

10 years ago

Att jag verkligen avskyr Facebook, och inte bara för de logiska skälen i texten jag länkade till för några inlägg sedan, utan också för att de enda gångerna jag inte blir nedslagen av att logga in där är när jag fått privatmeddelanden av vänner.

Att det är så sorgligt att Gwyneth Paltrow (obs, stavade hennes namn rätt på första försöket!) och Chris Martin ska skilja sig. Fine att hälften av oss kommer att skilja sig, men Gwyneth! Försöker trösta mig med att en lycklig skilsmässa är bättre än ett olyckligt äktenskap och att vi människor kanske är seriemonogama. Eller äh, who am I kidding.

Att jag kommer att få en M.A. i Specialized Journalism om bara två månader (lämnade precis in min thesis) och att det småningom börjar bli dags att planera inför framtiden. Ni får gärna komma med konstruktiva förslag. PS prioriterar jobberbjudanden i Los Angeles. helst riktigt feta så vi kan köpa ett stort hus i Malibu.

Maria Turtschaninoff · 10 years ago
Concious uncoupling my a**. Sorry nu bara. Spin it whatever way you want, där är två mycket olyckliga barn involverade.

Jooles · 10 years ago
Har inga konstruktiva förslag på framtiden, om du int kan övertala nån att göra resereportage från Östkusten eller dyl. Ville nu främst säga att grattis till färdigt slutarbete!! Fint kämpat, tänk att det går att göra så där snabbt, det är nog häftigt!

Peppe · 10 years ago
Hehe, hela Goop craschade i går. Nu vet jag ju inte alls vad som händer, men alla skilsmässor behöver inte göra olyckliga barn. tror att jag själv fick en bättre barndom av att mamma och pappa slutade gräla och istället separerade.

Peppe · 10 years ago
TACK! Så jäkla mycket svett och tårar som har investerats i den här gradun, men nu är den klar.

Maria Turtschaninoff · 10 years ago
Det är klart, jag vet ju noll och intet om de involverade. Men jag är lite trött på vuxenperspektivet på skilsmässor som just nu dominerar.

walopää · 10 years ago
hur kan du bry dig om nån skådespelares skilsmässa? främmande människor alltså.

Peppe · 10 years ago
känner mig alltid lite naivt ledsen när folk visar att kärleken inte är evig.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.