Fjorton procent

6 years ago

Innan jag skriver dagens riktiga blogginlägg vill jag slussa er vidare till mannen som testar hur det är att vara kvinna och leva på 14 % lägre lön I EN HEL MÅNAD (oroa er ej, när månaden är slut får han tillbaka summan pengar han lade undan för experimentet).

Hej Blekk gör ett motsvarande experiment och lever på 14 % högre lön i en månad.

Hannasvirrvarr · 6 years ago
Meh! Det är inte att leva på lägre lön, det är ju bara att spara en månad! Men att han skulle skänka den månadens "överskott" till exempelvis ngt välgörande kvinnoprojekt är säkert för mkt begärt. Suck alltså.

Anna · 6 years ago
Hahaha asså lol män

Eva Ekholm · 6 years ago
OM han skulle hålla på en längre tid, vi säger ett år och sen dessutom donera summan till exempelvis något projekt som hjälper kvinnor i u-länder få en mer självständig ställning, DÅ skulle det vara bra jobbat! Nu framstår det som ett patetiskt försök att få uppmärksamhet. "Hallå titta på mig! Jag lever på kvinnolön i en månad, är jag inte modern och rättvis?!?"

Peppe · 6 years ago
Alltså jag kan fatta att han kanske försöker sitt bästa, men detta var ju katastrofalt dåligt. Som en sator i sig själv.

Peppe · 6 years ago
LOL MÄN!

Peppe · 6 years ago
Exakt så! Du formulerade det mycket bättre än jag.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.