Filmer som spelats in på campus

7 years ago

Första gången jag satte foten på USC kändes som om jag var med i en film. Hela campus var fyllt av folk som såg ut som statister under en filminspelning och byggnaderna var liksom för putsade och tonade för att vara äkta.”Ha, kulisser!” Tänkte jag för mig själv och kände mig som Jim Carrey i The Truman Show. Sedan gjorde jag det enda logiska den moderna människan kunde tänkas göra och googlade fram filmer som (delvis) spelats in på USC. Här är några av dem:

The Bachelor
Being John Malkovich (en av mina absoluta favoritfilmer)
Copycat
Die Hard 4: Live Free or Die Hard
Forrest Gump
Frost/Nixon
The Girl Next Door
The Graduate
Herbie Fully Loaded    
Legally Blonde 
Legally Blonde 2: Red, White and Blonde
Man, Woman, and Child
Naked Gun 33 1/3
Nutty Professor II
Princess Diaries 2: The Royal Engagement
Running With Scissors
What Women Want       

 

Anna · 7 years ago
Men asså!!!

Anonym · 7 years ago
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

velourmamma · 7 years ago
Jag har sett Oliver Twist där för en herrans massa år sen. Nostalgibild! tack!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.