Kontrakt, nyanser av grått och bloggar

10 years ago

Jättemycket skola nu så det blir några tankar:

– Inför mina klasskamrater klagade jag på att vi inte hade någon mat hemma en kväll när jag kom sent hem från skolan. Jag berättade (med violiner som spelade i bakgrunden) att min middag bestått av en apelsin och en öl. Då fick jag lära mig att en substitutmiddag ska bestå av popcorn och öl. Det lär mätta. Ta detta som ett amerikanskt studenttips.

– Fifty Shades if Grey-författaren E.L. James besökte mitt universitet igår, själv missade jag henne, men fick höra att en analys av tantsnusktrilogon hon skrivit är att den kvinnliga protagonisten känner trygghet då hon får skriva kontrakt med sin "pojkvän". Mina amerikanska klasskamrater menade att de fattar detta, det är svårt att veta vad män vill och du kommer ett kontrakt väl till pass. Jag ba: Vah?

–  Min dator har som sagt gått till de sälla jaktmarkerna där den nu galopperar omkring på en sommaräng med bland annat Michael Jackson. Har jobbat old school och haft mina favoritbloggar som bookmarks, men de är nu försvunna. Tänker så här: nytt år, nya bloggar! Kan ni tipsa mig om de skarpaste, roligaste och snyggaste bloggarna ni läser? Tack på förhand.

– Jag kämpar med att svara på alla kommentarer, men just nu har jag så galet mycket att läsa och skriva på annat håll att jag kanske slavar. Ber om ursäkt för det.

Emzi · 10 years ago
Använd bloglovin istället :)

Peppe · 10 years ago
Gillar att jobba old school.

Anna · 10 years ago
LIVSSTILSBLOGGAR rodeo.net/wasima nojesguiden.se-bloggarna kenzas.se (älskar) POLITIK politism.se feministbloggen.blogspot.seallaminatexter.wordpress.com rummets.se

Starkismor · 10 years ago
Meh, hallå?! Vad gjorde du då vi andra käka popcorn och drack öl? Åt tonfisk och makaroner? :)

Tove _N · 10 years ago
Min favoritblogg är Vilda barn.

Maria · 10 years ago
Min bloggfavorit är http://www.karinskonstgrepp.se//Maria

Jooles · 10 years ago
Det där med att just män ska vara så svåra att läsa är något som verkar vara en vanlig åsikt i anglosaxiska världen. När jag träffade min man sa jag att "det här väntar jag mig av ett förhållande, om du inte är inne på samma linje så behöver vi inte slösa varandras tid". Som tur var han inne på samma linje :D, men jag har aldrig riktigt förstått det där med att vara rädd för att nån annan ska sticka för att man är ärlig. Men kanske jag inte ska ta så hårt vad 50 shades of Gray författaren tycker...Kämpa på med skolan, så himla tufft att göra en masters med icke-finsk tidtabell!

L · 10 years ago
Två av mina favoriter:http://suziluz.wordpress.com/och http://onekligen.blogspot.se/

Anna · 10 years ago
whinar.se !!!!

Fiat · 10 years ago
Jag älskar alla bloggar som ligger i min blogglista - men min nyaste favorit är den här: http://www.familjebegrepp.com/

Anonym · 10 years ago
Du läser säkert Sandra Beijers blogg redan. Men hon är riktigt brahttp://rodeo.net/niotillfem/2014/01/januarifeminism/

Peppe · 10 years ago
Starkismor: I överklasshelsingfors åt vi bara kräftor, kaviar och blinier.Jooles: att mystifiera könen är så jäkla idiotiskt och kan inte hjälpa nån (förutom kanske patriarkatet)TACK för alla era tips! Ska lägga till dem på min nya lista.

sexleksaker intimleksaker.com · 10 years ago
Billiga sexleksaker intimleksaker.com/sexleksaker Har köpt anal dildo på www.intimleksaker.com Rekommenderar sexleksaker intimleksaker.com Herbal medicines www.naturalpharmacy.eu

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.