Sommarnatt i helsingfors

10 years ago

När jag exporterade gårdagens brunchfilm till Vimeo passade jag på att kolla igenom gamla filmsnuttar. Bland annat en där jag dokumenterade en av de sista sommarkvällarna i Helsingfors. Vi satt i Koffparken och drack det sista av champagnen ur Maggies och mitt hushåll. Folk kom och gick, solen sken trots att klockan närmade sig tio på kvällen och plötsligt seglade en varmluftsballong förbi. Jag blev så sentimental till sinnes att jag fällde en tår över Helsingfors och alla fina människor där.

 
Kväll i Koffen from peppe öhman on Vimeo.

catzo · 10 years ago
YYYYYYYYYL JAG SAKNAR SOMMAREEEEEEEN!

Peppe · 10 years ago
Jag VEEEEET! Samma plats, samma tid, samma bubbel 2014?

catzo · 10 years ago
Nå KYLLÄ! (du får mitt svar endast om jag lyckas tyda den här robotverifieringen, ibland tror jag att jag är en maskin.)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.