Idétorka i skolan

7 years ago

Skolan är hård, men givande.” Så här inledde jag det ursprungliga blogginlägget. Vem ÄR jag? Gmailchattade med min kompis Mike i Seattle som skrattade och sa att jag låter som en högstadieelev som klagar över för mycket hemläxor.

Det jag ville kommunicera fram är att jag för första gången i mitt liv känner att jag verkligen vill lära mig det som vi pratar om på föreläsningarna. Inte bara få det överstökat så jag kan få min examen och ge mig ut i livet. I torsdags hade vi besök av Bill Clintons kampanjchef Mickey Kanton som berättade hur man ska handlas med otrohetsaffärer och vikten av att vara avslappnad och trevlig som presidentkandidat. Fruktansvärt intressant. Vi ska prata mer om det i kvällens podd.

Varje vecka skriver jag mins fyra analyser och nu börjar mina egna föredrag ploppa fram. Jag antar att det är bra för kreativiteten att hela tiden hitta på nya idéer och försöka vara smart infrör publik. Fast just nu ligger jag i en idésvacka. Jag ska hålla en presentation om nåt som har med media och entreprenörskap att göra. Tänker att det vore kul att prata om nåt som händer i Finland eller Sverige, men hittar inte på ett enda bra exempel. Min hjärna är en vindtunnel.

Ennet · 7 years ago
hur skulle det vara med fenomenet Blondinbella?

Peppe · 7 years ago
det kan vara att det skulle vara bra. eller kanske Underbara Clara?

Johanna · 7 years ago
Jag tänkte också genast Blondinbella :)

Lina · 7 years ago
Skriv om den uppmärksammade friande gruppvåldtäktsdomen i Sverige. Fy fan.

Anonym · 7 years ago
Eller om Marimekkos plagiering. //Mia

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.