En jeanshälsning från wrangler

7 years ago

Innan vi flyttade från Helsingfors till Los Angeles sålde eller gav vi bort en stor del av våra kläder. Vi kom fram till Santa Monica med varsin resväska. Tre väskor på tre personer. Jag märkte snart att jag inte packat ner ett enda par jeans. Det var lite konstigt eftersom jeans vanligtvis är en bestående del av min garderob. Den första tiden var det ändå så varmt här att jag inte saknade långbyxor.

Nu när den kaliforniska hösten knackar på dörren har jag ändå varit sugen på att köpa ett par långbyxor och döm om min glädje när det dök upp ett par mörkmörkblå Wranglers i ett paket utanför min dörr. Den här bloggen handlar ytterst sällan om kläder jag har, men jag blev så glad över paketet och byxorna är så sjukt sköna och stretchiga med en hög midja att jag beslöt mig för att berätta om dem. Här är de.

“Love, kan du ta en sån där snygg modebloggarbild på mig?”

PS Kimi Räikkönen har nästan likadana.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.