En fråga om podden

7 years ago

Hörni, tycker ni att det är störande att vi avbryter podcasten efter en kvart? Är det skönt med en kort pratstund eller skulle vi vilja höra resonemangen tills de tar slut?

Åkerhyddan · 7 years ago
Tycker ca 15 min är ganska lagom, faktiskt, och det funka ju bra att fortsätta i nästa sändning. Men nog kan ni prata till punkt, så där 15-20 min e kanske lagom?

Peppe · 7 years ago
Feedback taken. Håller med. Tack!

Jenny · 7 years ago
Absolut inte störande men jag skulle inte ha nåt emot att ni fortsatte prata heller!

M · 7 years ago
15 minuter ar lagom langd.

Emma · 7 years ago
Hej!Jag tycker att det är en jättebra idé att låta den ta lite mer tid, för jag tycker att det känns lite stressat och ofta är jag fortfarande nyfiken på vad det var du tänkte säga om något när podden är slut.Så jag tycker att en 20-25 minuters podd skulle vara gött. Alternativt att du får ta upp max två punkter under podden ;) /Emma

Maggie · 7 years ago
Jag tycker 15-20 minuter är passligt. Är den för lång blir tröskeln högre att lyssna för då sparar jag den "till senare" när jag har "mera tid".

Sara · 7 years ago
Jag gillar längre poddar. Man "måste" ju ändå ta sig tid att lyssna fastän den är relativt kort. Jag tycker personligen att 15 minuter är lite väl kort då, och jag gillar din (er) podd så jag skulle gärna ha längre avsnitt faktiskt. Alla andra poddar jag lyssnar på är 45-60 minuter.

Peppe · 7 years ago
Tack så hemskt mycket för att ni lyssnar! Och för den här feedbacken!

Oca · 7 years ago
Har tyckt från början att den varit lite i kortaste laget, 5-10 min till sku bli riktigt bra.

Aida · 7 years ago
Ja! Jag skulle också gärna lyssna på längre avsnitt, eftersom ni är så kloka och roliga. 15 min funkar förstås, men då måste du kanske tipsa om andra bra poddar (igen, vet att du gjort det förut) som man kan lyssna på medan man väntar på mer? Kram!

Christina · 7 years ago
Redan från början tyckte jag att er podd är alldeles lagom lång. Har länge sökt en podd som man inte behöver 45-60 minuter för att kunna lyssna på.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.