Dolph lundgren

7 years ago

På facebook undrade Hietanen om någon kan hjälpa henne att få tag på Dolph Lundgren för ett bokprojekt hon håller på med. Eftersom Dolph och jag båda tränar på Santa Monica Stairs (och jag ville imponera på folk i Finland med den här informationen) sa jag att jag kan försöka få tag på Dolphan. Sagt och gjort. I dag trampade jag upp och ner för trapporna och spanade in en vältränad, blond man i övre medelåldern.

Eftersom jag lider av en lätt ansiktsblinhet spanade jag in honom extranoga (man vill ju göra Hietanen glad) tills han stannade upp och undrade om jag ville ta en drink med honom. Needless to say att det icke var Lundgren.

M · 7 years ago
Love it! Jag korde hundratals ganger igenom Malibu utan att se nagon kandis... Raknas Crocodile Dundee?

Peppe · 7 years ago
Haha! Crocodile Dindee räknas ALLTID.

Anne · 7 years ago
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

Anne · 7 years ago
Och jag uppskattar din effort så! Jag känner så att Lundgren måste vara med i mitt bokprojekt. Har slängt ut några krokar, men du är mitt hetaste lockbete.

Amanda · 7 years ago
HAHAHA! Det här är så roligt!

Johanna · 7 years ago
Åh, Dolph! Jag blev helt såld på honom för nåt år sen när han gjorde det här http://www.youtube.com/watch?v=mHtatY7bOUYSÅ avis på dig Peppe, om du får träna i SAMMA TRAPPA som han! Jag vill också! Hälsa från mig om ni ses!

Charlotte Vainio · 7 years ago
Jag har fått en puss av Dolph en sen kväll på en fest. Jag var 15. Han lite mer. När jag skulle gå pussade han mig på kinden "för att jag ska ha något att berätta för mina vänner". Så. There goes.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.