Miley cyrus, jay leno, lisa kudrow och en ekorre

7 years ago

Jag älskar att läsa om vad ni är bra på! Mycket motiverande (Selma, jag vill fortfarande ha ditt svar). Började genast fundera på andra saker som jag kunde vara duktig på. Jag är bättre på att se the big picture (som vi säger här i Amerika) än detaljer. Men det är ju både bra och dåligt.

Nyss hemkommen från som hette typ Reporting on Entertainment and Popular Culture. Där pratades naturligtvis om Miley Cyrus, men också om ras, kön och sambandet mellan “riktiga” nyheter och nöjesnyheter. Vi ska bland annat åka på studiebesök till Jay Leno och så var det nåt snack om besök av Lisa Kudrow. Magnus och jag ska tala mer om det i Vad har Peppe lärt sig under veckan som gått.

När jag steg ut i solskenet på campus kastade en ekorre en nöt i huvudet på mig. Jättehårt!

Sandra · 7 years ago
Kan tänka mig att ingen klagar på att det är tråkigt i skolan! Phoebe är min idol. Jag citerar henne ofta, hon har ju nåt för varje situation. "I wish I could but I don't want to" använder jag ofta.

Anonym · 7 years ago
Haha!Rolig historia med den där ekorren som kastade nötter på dig :)

Peppe · 7 years ago
Sandra: Phoebe har också alltid varit min favorit,Anonym: roligt!

Lo · 7 years ago
Vi har en ekorre (eller kanske flera) i trädet ovanför vårt trädgårdsbord. Hen (de) brukar kasta välgnagda tallkottar på oss. Det är ok, om man jämför med den gången som hen bajsade på min man. Känns mer fientligt, på något sätt.

Lo · 7 years ago
Vi har en ekorre (eller kanske flera) i trädet ovanför vårt trädgårdsbord. Hen (de) brukar kasta välgnagda tallkottar på oss. Det är ok, om man jämför med den gången som hen bajsade på min man. Känns mer fientligt, på något sätt.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.