Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Att vara någons bitch | July 31, 2013 | The Way We Play

Att vara någons bitch

9 years ago

Ni vet de där morgnarna när man vaknar av att ett gäng knubbiga och klibbiga fingrar bänder upp ens ögonlock? Man ba: Herregud människa, klockan är sex på morgonen. Vem ÄR du egentligen? Gå och lägg dig! Fast man vet att spelet är förlorat.

I går frågade Magnus vår son vem han tycker mest om. Vid svarade (naturligtvis) blixtsnabbt: Peppe. Man kunde ju tro att det här var goda nyheter, men i praktiken innebär det att jag sedan vi flyttade till Los Angeles varit den lilla divans personliga assistent. De första veckorna vägrade han all annan transport än min famn. Snygga armmuskler, men jäkligt tröttsamt i längden. Jag serverar mjölk, leker cirkustiger, hittar på sagor, bygger kojor, skalar bananer, lackar tånaglar och det är ju fint att vara älskad, men ibland känner jag mig lite utnyttjad. Jag är så Vidars bitch.

Kiri Korvenoja · 9 years ago
Men han e ju så sööööt! När jag kommer dit lovar jag ta över bitch-rollen!

Kiri Korvenoja · 9 years ago
p.s. snodde bilden och har den som desktop pic!

Mia Skrifver · 9 years ago
Har nog inte hört nån säga det där bättre förr. Jag menar djiis. Du är ju det. Förstås. Och kan ju liksom känna igen grejen och enormt trösterikt lova att det går om, vänta bara. nåra år så...

The tit · 9 years ago
Lol, me too... I'm thinking tough love treatment for a little while.

S. · 9 years ago
Jepp, så är det. "Mamma, kan du hålla pappret då jag snyter mig?!" "Öh, javisst, men varför håller du det inte själv?!" "Jag tycker det är så äckligt med snorpapper."Femåringen äger mig. Varje dag.

minna lindeb · 9 years ago
Vilket härligt smile! Han äger dig. Akta dej.

kairi · 9 years ago
Haha, gud så bra bild!

Hanna · 9 years ago
Haha, jag dör av skratt och igenkänning! Vidar ser dessutom ut att säga ett segervisst sucker på bilden. :)

Christa · 9 years ago
Hej! Gillar din blogg och tycker att den blivit bättre med åren!Jag är nyfiken på vilka namn ni använder i LA! Pep och Vid eller nåt annat? :)

Peppe · 9 years ago
Kiri: välkommen och bra gjort!Mia: tack för stödet!The Tit: me too!S: hahaha! Exakt så.Minna: jag veeet! men tror att det är för sent att göra nåt.Kairi:

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.