Trendar just nu

11 years ago

Uppskattar och tar till mig era svar på mina hypotetiska frågor. Tack för dem!

För övrigt går tiden fort här. Jag hade min sista dag på Hufvudstadsbladet i går (fast i morgon ska jag luncha med tv-teamet och på måndagen kan ni läsa en krönika där jag analyserar Game of Thrones). Funderade på att kasta mig över centraldesken och ropa Sayonara suckers! men det är säkert ett faux pas så jag kramade bara några kolleger, drack ett glas rosé med Janne och smög ut bakvägen.

Har haft möte om bokpärmen, nästa vecka ska Anton Sucksdorff fota mig för författarporträttet, har sprungit kortare turer runt stan, träffat Basse, hängt i park med Friman och Fafa's falafel och packat, packat, packat (eller om vi ska vara ärliga har Magnus skött om 100% av den biten, men jag har "assisterat"). Är antagligen smygstressad eftersom jag kommer av mig mitt i meningar och när jag försöker hitta tillbaka till meningen visar min hjärna bara en pausbild. Men annars är allt bra.

Varma hälsningar från Helsingfors,

Peppe


På väg till tandläkaren passerade jag bibliotekscykeln!

Sista dagen på jobbet gjorde Vidar en Michael Jackson och hängde livsfarligt ut genom fönstret.

Detta är Kronohagen. Här bor bland annat Karin och Jörn Donner.

Friman lånade mig Maken. Ska läsa den i badet och på lande.

Och så vill jag tipsa om Café Köket nere vid Havis Amanda. Mycket gott och trevligt och somrigt.

cruella · 11 years ago
Maken är ganska fantastisk. Och även frustrerande som bara den. Läste ömsom på strand, ömsom på kafé på Korsika för två år sedan, så din plan låter bra!

cruella · 11 years ago
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Peppe · 11 years ago
Ser mycket fram emot helgens lässtudner. Föreställer mig att en helg är full av tid att läsa, skriva, springa, bada, äta, dricka vin och sova. Kan ha överoptimistiska planer.

cruella · 11 years ago
Precis så var det för mig i helgen som gick! Lördagen läste, skrev, promenerade jag och fikade och gick på fest och drack vin. På söndagen sov jag

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.