Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Stockholm och Linns lista | June 26, 2013 | The Way We Play

Stockholm och linns lista

9 years ago

Men före vi drar iväg till Los Angeles åkte Sonja och jag i väg på vår traditionella Stockholmsresa.

Just nu duschar Sonja av sig Stockholmsdammet medan jag försöker sova lite. Och med “sova” menar jag naturligtvis blogga. Linns lista:

Dagens planer: nu är ju klockan snart kväll, men den här dagen har jag bara hängt med Sonja. Tagit flyget till Stockholm, hängt på stan, lunchat, druckit champagne i hotellsängen och ska snart äta middag på Södermalm. Fast först måste jag också duscha och spela upp några låtar på Spotify.
Min lunch kommer att bestå av: bestod av en vansinnigt god pizza på Taverna Brillo.
Vädret utanför mitt fönster är: svalare än i Helsingfors, men getting there. I morse när vi anlände visade termometern cirka 16 grader och mulet. En djärv kontrast mot värmeböljan i Helsingfors.
Inatt drömde jag: om att få sova lite mer. 
Igår hände detta: hade ett möte med Friman på förlaget, åt lunch med Basse, tog en eftermiddagskaffe med Paula och träffade sedan Hietanen i parken för lite läskande dryck och några körsbär (fan, Hietanen är den klokaste och roligaste person jag vet). På väg hem ringde Friman och undrade om jag ville äta en sen middag med henne. Det ville jag inte (äta alltså), men höll gärna henne  sällskap medan hon åt. Magnus packade.
Dagens outfit består av: En mörkblå klänning från Cos. Köpte den förra sommaren då jag som vanligt slarvat med packningen då vi besökte Stockholm och var tvungen att löpa ett plagg att klä mig i. Som tur är är klänningen ganska snygg.
Det här är min favoritlåt just nu: Lyssnar på Petra Marklunds Händerna mot himlen medan jag skriver detta. Känns som ett lämpligt soundtrack.
Den här sommaren har jag lärt mig något nytt: mer av en insikt: om det går bra för andra betyder det att det kan gå bra för mig. Därav hoppas jag att det ska gå så bra som möjligt för alla (åtminstone nästan alla, en är ju inget helgon heller).
Nästa fest jag ska gå på är: det blir nog en liten fest med Sonja i kväll.
Just nu är jag  irriterad på: jag har ju druckit tre glas champagne så det finns bara bra saker i mitt liv.
Däremot vill jag rekommendera: att skapa en årlig tradition med god vän. ELLER VÄNTA! Sonja visade just Jimmy Fallon & Justin Timberlake History of Rap. Det rekommenderar jag..

Hietanen lär mig om livet medan hon bjussar på körsbär.

cruella · 9 years ago
Även jag ska äta middag på Södermalm. I mitt sunkiga hem haha. Sen ska jag nog kvällsbada, mitt allra bästa! Ha en riktigt fin kväll nu!

Peppe · 9 years ago
var ska du kvällsbada? jag blir onkeligen lite sugen.Och ha en riktigt fin sommarkväll i den här utmärkta staden!

Basse · 9 years ago
Jajaja, ni ska ha det roligt. Men säkerligen onödigt att påminna om saken.

Peppe · 9 years ago
Jag vet, det är äckligt. Borde blogga om nåt mer deprimerande på det här sättet skrämmer man bara i väg läsare.

Christina · 9 years ago
Årliga traditioner är fint.. jag och en vän åker nu för tredje året i rad iväg på en liten resa. På så vis hinner man prata om allt det där man annars inte hinner gå igenom.

cruella · 9 years ago
Årstaviken eller Reimersholme most likely. Finns bryggor med stege lite här och där.

Peppe · 9 years ago
Christina: men precis! underbart att få äta frukost, lunch och missadg tillsammans och inte bara ses över en kaffe.Maria: Jag VISSTE att du skulle uppskatta den precis lika mycket som jag gjorde.Cruella: TACK! Ska försöka ta mig dit.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.