Tröttheten efter ett loppis

8 years ago

Hoho, så man blir trött av att sälja grejer. Men roligt var det! Men det finns fortfarande grejer, kläder och några böcker kvar i vårt hem. Om någon är intresserad är det bara att höra av sig och komma på kaffe (Heidi? Jessica? Smulan? Sonja?). Om någon är sugen på en 140 cm bred futonsäng så säljer vi också den. Fast helst först i början av juli.

Var miljömedvetna och shoppa era ungar på loppis!

Vanessa · 8 years ago
Hej Peppe! Jag mailade dig gällande sängen. Jag är intresserad. Behöver den först i September så om ni säljer den i Juli är det perfekt./ Vanessa

kairi · 8 years ago
Vidar ser ju måttligt nöjd ut över denna miljömedvetenhet!

Jessica · 8 years ago
Jag behöver ju iofs inga fler böcker eller prylar men jag har aldrig besökt er berömda (?) kämppä så om du nu har kaffebjudning så kommer jag gärna förbi :) Veckan som börjar imorgon är jag i Stockholm och på kvällsjobb, men kanske sen? Du behöver ju inte ha kaffepannan varm konstant, kanske vi alla kan komma på en gång? Spånar vilt här alltså

skrutte · 8 years ago
jag kommer gärna! var lite nyfiken på sängen också men den gick visst. kaffe onsdag, torsdag eller nästa vecka?

Peppe · 8 years ago
Kairi: kan inte sluta skratta åt hans min.Jessica och Heidi: kom kom. torsdagskaffe kanske? Eller nästa vecka?

Jessica · 8 years ago
På torsdag måste det vara före 16 isf..? Samma sak på fredag, annars går det till nästa vecka. Kommer Smulan också, har bara bloggstalkat henne i några år men aldrig träffat IRL :)

Peppe · 8 years ago
Vi tar det nästa vecka! Ska klippa gräs hos mamma på eftermiddagen på torsdagen. Kollar med Smuli.

Sonja · 8 years ago
Kommer mer än gärna! Hörs. Ännu på måndag är jag på jobbet där i era hoods, kan komma då efter kl två ungefär, annars kommer jag in en annan dag... Sms:a gärna. KRAM!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.