Sommarfinland!

8 years ago

Den här tiden på året känns det alldeles vansinnigt att lämna Sommarfinland och åka till Los Angeles. Men måste man så måste man. Nu är det bara fem veckor kvar innan vi drar. Vi går omkring här hemma och säger: Kan du fatta att vi åker om en dryg månad? Sedan skakar den andra på huvudet och säger: Det är helt sjukt!

Katarina · 8 years ago
Förstår det riktigt bra. En sådan härlig tid nu! Men sen när ni kommer till L.A så tror jag inte ni kommer att ha "tid" att sakna det, med alla nya upplevelser. Vemod o blandade känslor hör till när det gäller stora förändringar. Önskar er lycka till i förväg med spännande äventyr på kommande! Ni får njuta lite extra av sommaren i Finland nu :)

wonderland · 8 years ago
Vi kommer att sakna er. Tror inte att Helsingfors will be the same. Men hurraa för nya utmaningar och äventyr!

cruella · 8 years ago
Den finaste tiden är ändå nu! Fast det brukar inte vara så mycket tid att njuta av den...

Fiat · 8 years ago
Jag tyckte att det var lite vågat att gå en kurs i projektledning på kvartsfart den här terminen, men det kommer ju inte i närheten av hur fräsiga ni är som drar til ett helt nytt landet! Galet! Ser fram emot att läsa om det.

Anonym · 8 years ago
Hej! Vad skall ni göra i L.A och hur länge skall ni bo där?

Peppe · 8 years ago
Katarina: bra sagt. Vemod hör till och det är egentligen en ganska fin känsla. Måste ändå komma ihåg att se framåt.Wonderland: ni måste komma på besök!Cruella: visst är det så. Det är så vackert att jag får ont i hjärtat.Fiat: hahaha! Men det VAR vågat av dig.Anonym: jag ska göra en masters in specialized journalism och magnus ska vara au pair. vi stannar ett år.

Anonym · 8 years ago
Vad kul! Skall han alltså au paira ert egna barn?

Jag...la madrileña, Marina · 8 years ago
Hola,Vad skall nu hända med din blogg? Kommer du att döpa om den och fortsätta att blogga eller kommer det bli ett ars avbrott? Du kanske har skrivit om det nagon annanstans men som jag har missat...Hur skall vi ÖVERLEVA utan din blogg????!!!!!Mucha mierda (Mycket skit) som man säger pa teatern för att önska lycka till!!!!Kramar fran Madrid,Marina (La Madrileña)

Peppe · 8 years ago
Marina: vad fint du säger! Tack! Och ska alrig sluta blogga! LA kommer tvärtom att ge ett uppsving åt Livet och Helsingfors (fast bloggen får väl byta namn till Livet & LA)

Anonym · 8 years ago
Du har inte svarat? :)

Peppe · 8 years ago
Sorry anonym, glömde! Magnus ska vara hemma med vår son Vidar och kanske göra lite tv.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.