Modenytt

8 years ago

Jag gillar Weekdays kläder som fan. Är tyvärr osäker om jag kunde bära upp plagg ur den senaste kollektionen. Se fler modebilder på Hietanens blogg.

Jag är nog för gammal för just det här.

Jooles · 8 years ago
Jag kommenterade redan det här på Annes blogg men jag är så chockad över det här plagget att jag måste göra det en gång till. Hur har man tänkt här, kan den hör simpparen se bra ut i något universum?Det här kan vara det värsta jag sett, toppat endast av om jag skulle försöka dra på den sen postpregnansen. Aaah, my eyes!

Peppe · 8 years ago
hehe, jag skulle inte se snygg ut i bodyn med tribaler. men kanske man måste vara mannekäng för att få den att fungera. om ens då.

Anonym · 8 years ago
Hej Jeanette, Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig gällande sponsring men hittade ingen emailadress. Skulle du vänligen kunna skicka mig ett email till j.carp@wirkungsvoll.de så svarar jag med mer information. Mvh Jonas

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.