Helghäng

11 years ago

Mycket bra veckoslut. På lördagen bekräftade Calle min kärlek till att bo i stan. Halv åtta textade han mig och undrade om jag vill dricka öl med honom trekvart senare. Det ville jag, så jag drog på mig lite mascara och en jacka och promenerade upp till den nyöppnade kvarterskrogen i hörnet av Vävaregatan och Båtmansgatan. Det kändes som 2006. Jag var mycket nöjd.

Följande dag åkte vi ut till Pyret, Miika, Astrid och Edith för att söndagshänga på gula husets veranda. Väldigt lyckats koncept. Jag älskar att mina favoritpersoner flyttat hem från Köpenhamn. Synd att vi ska emigrera.

Kuriosa: För tillfället älskar Vidar mig mest och ropar oavbrutet "Peppe! Peppe kom hit!"och sen säger han "Peppe, du är så söt". Både underbart och lite påfrestande.

Men först gick Vidar och jag på konditori.

Vid valde en kanelbulle (eller örfil som man säger i Svenskfinland).

När vi anlände till det gula huset blev vi bjudna på kaffe.

Pyret brukar läsa Läckberg på verandan. Helt ok bok, inte fantastisk, sa hon.

Har jag sagt att min syster är en fruktansvärt bra typ?

Samma veranda som vi ibland  lekte i som riktigt små.

Sedan gick de blå männen ut för att blåsa såpbubblor.

Magnus visade Vidar trick.

Barnet rastade sig själv.

Plötsligt vaknade Astrid! 
Som ni ser är vi noga med att färgkoda våra barn enligt kön.

minna lindeb · 11 years ago
Nagellacket är bäzt. Så söt konditorigäst.

Anonym · 11 years ago
Tycker det är så roligt att han kallar dig Peppe! :D-Johanna-

Peppe · 11 years ago
Minna: jag gillar också honom.Johanna: I smyg tycker jag också att det är väldigt gulligt,

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.