Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Tuppluren och mentorskapet | November 26, 2012 | The Way We Play

Tuppluren och mentorskapet

10 years ago

När jag kom hem från jobbet fick jag exakt samma känsla jag brukade få efter en lång dag i gymnasiet.  Tröttheten knockade mig totalt och utan att jag kunde påverka min kropps beslut satte den mig i vila så fort jag slagit mig ner i soffan. Jag hann visserligen inte njuta av sömnen i mer än några minuter innan den lilla terroristen körde över mig med en grävskopa i gult plast, men lite räknas också.

Annan grej, förra veckan föreläste jag om ledarskap, sociala medier och jämställdhet på Novia i Ekenäs. Jag pratade också lite om hur mycket nytta jag haft av en mentor och Anna som är ansvarig för kursen jag föreläste på gjorde en liten intervju med mig.

skrutte · 10 years ago
jag föll pladask för din rubrik - bägge saker jag helt enkelt älskar. utan tupplurer eller dem som varit mina mentors så hade jag inte kommit så långt som jag har idag!så hurra för dem!

Peppe · 10 years ago
Du har bra smak i livsval. kram!

Jessica Henriksson · 10 years ago
Så jag är alltså inte den enda som dimper ner i sängen när jag kommer hem efter lång dag i skolan? Så skönt! Tack för att du upplyste mig!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.