Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Historieätarna | November 27, 2012 | The Way We Play

Historieätarna

10 years ago

För två veckor sedan ringde jag till Welho och sade upp vårt Sverigekanalpaket. Vi tittar aldrig på tv på tv:n och dessutom hade kanalerna slutat funka redan i våras (Welho sade att kortet var gammalt, men vi var välkomna att lämna in det och få ett nytt. Men vad fan, sade jag då. Kan ni inte skicka det? Nej. Sa Welho).

Nu vill jag se Historieätarna, men SvtPlay tillåter mig inte att göra det. Hjälp mig bloggen! Vad ska jag göra?

Christian R. Conrad · 10 years ago
Gå till Welhobutiken och köp ett kort till bara SVT World; det kostar bara en ege i månaden, så det gör inget om du så inte ser något annat än Historieätarna.

tommix · 10 years ago
Måste säga att Welhos support blev helt från reven när DNA tog över. Sist jag kolla hade dom tagit bort dom svenska hemsidorna som annars var någorlunda bra på Welhos tid.Om du vill se SVT play utomlands rekommenderar jag en proxy-lösning för din dator. Du måste leta upp en svensk proxy.Också för att på lång sikt lösa alla dessa upphovsrättshärvor är ju en röst på piratpartiet det enda just nu som jag kan rekommendera.

Mia Skrifver · 10 years ago
ja. Du måste se Historieätarna. Det är bara så fint. Deras 1970-tal, åh.

tommix · 10 years ago
Funkar detta? http://www.gratisproxy.se/

Peppe · 10 years ago
Christian: tack! Uppskattar. Visste inte att man kunde köpa bara SVT.Tommix: Håller med, usel service, men TACK för tipset om proxyn! Du är magisk. SKa testa så fort jag kommer hem.Mia: EXAKT det sade Friman också.

HannaH · 10 years ago
Här på redaktionen har vi delade åsikter om programmet. Jag gillar det, medan vissa tyckte det var dåligt. Hoppas du får tv:n att funka, för jag tycker att det absolut är sevärt! Även Hanna Hellqvists "Jakten på det perfekta livet".

Johanna · 10 years ago
Jag testade tommix' länk men jag fick det inte att funka, jag skulle också gärna se svt-program på play! Dock hittade jag båda avsnitten på piratebay.org, men om du vill undvika olagligheter är det kanske inget alternativ.

t-anna · 10 years ago
Men gillar du Historieätarna (som jag inte heller kan se pga samma anledning) ska du ju se förlagan, "Supersizers eat..." allt finns på youtube, hur bra som helst.

Peppe · 10 years ago
Hannah: tack! Jakten på dte perfekta livet kan man konstigt nog se på Svt Play. SKa försöka få tag på Historieätarna på något sätt.Johanna: fan också. Skulle vilja undvika att vara en pirat.t_ Anna: TACK för tipset. SKa kolla!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.