Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Bloggpriset 2012 | November 30, 2012 | The Way We Play

Bloggpriset 2012

10 years ago

Inkommande onsdag firas Bloggpriset 2012. Är ni peppade? Har ni valt kläder? Förra året delade Jung och jag ut ett pris och passade samtidigt på att vänskapligt förolämpa varandra uppe på scenen. I år delar jag ensam (tror jag i alla fall) ut ett pris. Ser hemskt mycket fram emot det. Och fram för allt ser jag fram emot er!

Jag vet att vintermörkret gör er för trötta för att orka kommentera, men tänker ändå fråga: Ses vi på Korjaamo den 5.12?

Vi passade också på att uppmana till kamp.

Jean · 10 years ago
Era tal var absolut bäst!

Emzi · 10 years ago
Jag är jättepeppad! Det skall bli så kul i år! :D

Daniela · 10 years ago
Det hade varit roligt att gå! Kanske kan ni ha galan i Göteborg nästa år?

Melli · 10 years ago
Jag tror nog jag ska komma också i år. Klänning råkade jag hitta begagnat redan för en tid sedan. Fast sen blev jag lite orolig då jag märkte att man ska ha mask. Gillar inte riktigt tanken. ALLS. Redan klänning (svart, SÅ inte jag) och klackskor (om än med mycket låg klack) är ju lite maskerad för mig. ;) Får jag förklara och smita undan måntro?!

Lurkeslurk · 10 years ago
Nope, men ha det så kul!

Charlotte · 10 years ago
Jag tänkte gå, speciellt eftersom jag vill vinna och hålla ett världsberömt tacktal och sånt. Men jag är lite ångest över vad jag vill ha på mig. Jag gillar inte masker. Freaks me out liksom.

Maggie · 10 years ago
Nej tyvärr. Krockar med arbetets julfest. Däremot har jag ett par härliga masker, äkta vara från Venedig, som jag gärna skulle vilja använda vid nåt tillfälle.

Hanna · 10 years ago
Jag tänkte gå :) Har bara en klänning som magen ryms in i så det blir den. Masker har jag också flera. Ska bli kul med gala.

Peppe · 10 years ago
jean: men TACK!Emzi: ja! ROligt!Daniela: absolut! Göteborg är fint.Melli: ja, du har min tillåtelse.Lurk: äsch, men jag ska blogga om det så att det känns som om du var där.Charlotrte: jag håller tummarna för dig.maggie_ äsch, vilket slöseri med masker. Men aksnke du kan visa dme på bloggen?Hanna: ska bli fint att se dig och magen.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.