Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Poolproblematiken | September 29, 2012 | The Way We Play

Poolproblematiken

10 years ago

För övrigt bor jag på hotellet Clarion Post. Mycket fint och trevligt. De har till och med en pool på taket. Hade ingen bikini med mig och tydligen säljer man inte baddräkter i september i det här landet så jag svängde in via Monki och köpte de underligaste och mest täckande underkläderna jag hittade och tänker låtsas att det är en bikini.

Nu måste jag bara hitta någon som vill göra mig sällskap. Alla vet ju att det tråkigaste som finns är att ensam plaska omkring i en pool.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.