Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Lägesrapport | September 28, 2012 | The Way We Play

Lägesrapport

10 years ago

Sitter på tåget till Göteborg. Camilla Läckberg med sin polisman sitter framför mig. Jag låtsas som ingenting. Spela cool Peppe, spela cool.

cruella · 10 years ago
Hm, ja, jag kan tänka mig intressantare celebriteter. Fast kanske inte celebrare. Sånt där har sin egen logik, men vad det har med bokmässa att göra vet jag inte...

Peppe · 10 years ago
Skoja ba! Inte så imponerad på riktigt.

cruella · 10 years ago
Det förstod jag nog. Ha så vansinnigt roligt!Förresten var jag på en liten tillställning här på jobbet häromdagen där Svenska Finlands Folkting var inbjuda av vår Svensk-finska förening. Vi fick piroger med äggsmör. Och en hel del intressant till livs om svenskan i Finland. Mäkta intressant. (Jag var inte helt okunnig innan;-)

Peppe · 10 years ago
Klart att du fattade. Ber om ursäkt för mitt tvivel. Och roligt att Folktinget sprider kunskap!

Anonym · 10 years ago
Det som gör att jag beter mig konstigt i närheten av kändisar är inte att jag är starstruck och imponerad till döds. Jag blir generad och vet inte var jag ska göra av mig. Det får ju inte verka som om jag är nyfiken på dem. Vilket jag naturligtvis är. Jag vet ju på något sätt redan för mycket om dem. Men det värsta för mig är att jag så förtvivlat gärna vill agera alldeles normalt så att de kan få känna sig vanliga en stund. Så jag blir stel som en pinne. Fullt onormal. Ha det nu vansinnigt roligt på Sveriges framsida//Anne

Anonym · 10 years ago
Haha.. Jag kan inte låta bli att återkomma. Om du går in på Aftonbladet så ser du vad Martin gjorde innan tåget gick! //Anne

Lina Teir · 10 years ago
En gång när jag tog flyget från Oslo till Stockholm stod Göran Persson framför mig i kön till boardingen. Mycket underhållande att se hur hela kön plötsligt hade en kollektiv impro på gång under rubriken "Spela att du står i en flygkö och märker att en känd politiker står i kön, men att du inte vill att nån ska märka att du märkt det".

erika · 10 years ago
Henne har jag också kämpat med att inte stirra på. Fast det var på gymmet och min stirrtourettes berodde på att hon var så fruktansvärt mager. Hoppas att du får det roligt i Göteborg!

Peppe · 10 years ago
Anne: exakt så kände jag mig.Lina Teir: ser det framför mig. HAHAHA!Erika: stackars kvinna. jag reagerade också på att hon var så liten. Och tack! Göteborg har sannerligen levererat.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.