Rekommendation

8 years ago

Så här inför helgen vill jag skapa bra fiilis med att först tipsa om en bok som Friman lånade mig. Den heter Gone Girl och är skriven av Gillian Flynn. Mycket bra.

Och när vi ändå pratar böcker träffade Karin och jag vår polare Desirée i Stockholm. Desirée är en av grundarna till Booked som erbjuder smygläsning av nyutkomna böcker. Bara att anmäla sig om man är sugen på sånt.

Anonym · 8 years ago
Peppe, hur ser du på Linns funderingar och tankar här: http://linnjung.com/2012/08/30/konsten-att-overanalysera-en-ny-livssituation/? Det skulle vara intressant att höra din åsikt bl.a. eftersom du ju arbetar och har barn och verkar trivas bra med den ekvationen. Jag minns inte att du skulle ha skrivit om det här förut?

Jud · 8 years ago
På tal om rekommendationer...Jag skulle vilja köpa en bok i present till en amerikansk vän som är väldigt intresserad av litteratur. Man, 30+ och gillar klassiker har jag för mig. Så om du har tips på någon intressant finsk klassiker som är översatt till engelska, så tar jag gärna emot:)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.