Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Linn och Karin | July 17, 2012 | The Way We Play

Linn och karin

10 years ago

Med tanke på att jag smidde planer på att hänga med Karin och Linn i Västnyland ungefär hela sommaren kan man se det som ett smärre misslyckande att vi träffades först i dag. Men bättre den 17 juli än ingen träff alls, säger jag. Tycker nämligen hemskt mycket om dessa personer.

För övrigt känner jag mig lätt panikslagen över att det en dag ska bli augusti igen och jag ska återvända till jobbet. Kvällarna blir allt mörkare och det plötsligt är november. Har ni tips på hur man gör slut med en lätt ångest inför vinterhalvåret? Förutom att man flyttar till Los Angeles alltså.

PS jag skriver det här inlägget medan jag gör plankan och dricker lite vin. Live från landet!

Kvinns i solen.

Mor och son.

Anonym · 10 years ago
man tar en dag i taget. njuter av sommaren när det är sommar och av hösten när det är höst. jag råkar gilla nästan alla väder, är lyckligt lottad :)

Peppe · 10 years ago
jag ska fokusera stenhårt på det där med en dag i sänder. det är ju egentligen det livet går ut på.

den elaka bloggaren · 10 years ago
är så lite på nätet under semestern så såg ditt inlägg om företag först nu, heja heja, det var bull's eye. det är en hemskt konstig logik att vi mänskor var för sig alla kan förväntas göra också ekonomisk olönsamma val av etiska skäl, men att grupper av mänskor - under organisationsnamnet "företag" - plötsligt skulle vara både inkapabla till och befriade från samma beteende. sånt kallas visst b.s. på vardagsspråk (sorry att jag nu kommenterar ett gammalt inlägg här istället, jobbigt att hoppa tillbaka på en urgammal mobil)

Peppe · 10 years ago
elaka: så sant. jag blir rasande på folks girighet och företagens status som nåt slags övermänskligt fenomen.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.