Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Prestationslöpet | April 30, 2012 | The Way We Play

Prestationslöpet

11 years ago

I går då jag lunkade runt Drumsö (det går mycket långsammare att springa till podcast än till musik) kände jag ett sting av dåligt samvete. Efter att löpning blivit så himla populärt läser jag om det överallt och hur jag borde göra och det känns inte längre som om det räcker att jag springer mina 40 kilometer i veckan. Jag borde också backträna, intervallspringa, förbereda mig inför ett längre lopp och gärna gå på nåt slags springkurs där en legitimerad lärare ger mig pointers om hur jag ska sätt ner foten.

Att göra allt det här skulle sannerligen inte skada, men jag vill ju bara vara i fred en stund!

Nickby rapporterar · 11 years ago
Äh, en annan borde ens komma igång med rännandet. Säger jag och är avis och imponerad över att du lyckas klämma in dina fyrtio i veckan! Glad valborg!

Fager Dam · 11 years ago
Nej huj, schasa bort såna tankar fort! Du förtjänar en lugn stund utan prestationskrav.Själv älskar jag att promenera, mest just för den mentala biten. Är så skönt att få tänka fritt i frisk luft och utan någon press. Tänker bättre när jag är i rörelse.

mia · 11 years ago
Löpning ska inte vara kopplat till prestationsångest! Njut och skippa de där funderingarana! Dessutom kan man bli jävligt uthållig och till och med ganska snabb på helt sitt eget sätt också! Hoppsan, det blev fler utropstecken än en lärare i modersmålet skulle tolerera...

linnea · 11 years ago
40 km i veckan. Jättebra! Och att du tycker att det är avkopplande är ju bara bäst. Du har verkligen kommit långt i ditt länkande. Glada vappen

Peppe · 11 years ago
Micaela:glad valborg! kram!fager Dam: tack för den klok uppmaningen!Mia: tack! och de där utropstecknen smyger sig allt oftare in i mina texter.Linnea: Tack för peppen!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.