Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Crowdfunding | April 27, 2012 | The Way We Play

Crowdfunding

11 years ago

Om ni går omkring och funderar på att det skulle vara kiva att vara med och crowdfunda ett bra projekt så rekommenderar jag min kompis Elizas brors interaktiva barnbok. Projektet har bara tre dagar på sig att överleva så all hjälp är välkommen. Jörgits and the end of winter.

Så här skriver han bland annat:

There’s been many studies around the world that show that the fastest way to make the world a better place is to empower women. This is because women tend to want to better the lives of their children first rather than spend their time on frivolous things such as warfare or gambling, go figure! Jokes aside, I truly believe in this and I want do my share in making this happen. It’s no accident then that one of the central characters in the Jörgits is Jenny, a spunky, young Finnish girl.  

Bilden är stulen härifrån.


Mia Skrifver · 11 years ago
Snygg bild! Gillar hur de vrider sej in emot som nånslags skrämmande triumfbåge eller en allé.

jsylvin · 11 years ago
En bok som handlar om en spunky young Finnish girl named Jenny måste sponsras. Äntligen någon som skriver om mig!

Anders Sandell · 11 years ago
Hejsan, Vi har en Kickstarter Fest i kväll för Jörgits and the End of Winter. Jag läser från boken och berättar om mitt jobb Bangalore. Jag chefar för Toylab på Srishti School of Design & Art. Kom gärna förbi, AndersCEO of TANK&BEAR;Tid: 9.00Plats: SHIING, ISO-ROOBERTINKATU 36-40 LH M5, 00100 HELSINKI, FINLAND

Maija · 11 years ago
Det är andra gången på en vecka som jag stöter på länkar till Kickstarter, som jag aldrig hört om förr. Intressant fenomen!

Peppe · 11 years ago
Mia: mycket duktig illustratör. Jag gillar väldigt mycket hens bilder.Jenny: vet du, jag tänkte genast på dig.anders: TACK! men vi har tyvärr inte barnvakt :( men gärna en annan gång och jag supportar gärna ditt fina projekt!Maija: håller med! Fint med folk som vill hjälpa varandra.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.