Självporträtt

10 years ago

Och så här har jag sett ut när jag har fotat mig själv i dag. Livrädd för att någon skulle komma in på toaletten och se mig syssla med såna här barnsliga pinsamheter.


Istället bloggar jag om det så att några tusen personer med säkerhet ser det.

Gissa badrummet.
Eh, gissa tamburen.

smilla.ratata.fi · 10 years ago
Jag resonerar ofta på samma sätt. Eller tycker att jag inte vill vara för personlig på facebook, som ändå är en låst miljö. Men bloggen, däremot, bloggen. Man är nog en enkel varelse som människa.

Peppe · 10 years ago
tänkte på exakt samma sak. är jätteblyg på FB, men här fläker jag ut mig hur som helst.

S. · 10 years ago
Apropå något helt annat. I somras skrev du om att du sprang i Vibram fivefingers. Vande du dig vid dem? Springer du fortfarande i sådana? Varför eller varför inte?Jag funderar på att köpa, men veeet inte då kanske 70 % av mina (löjligt korta) rundor går på asfalt.

Anonym · 10 years ago
Strindberg.

minna lindeb · 10 years ago
Du ar som vanligt ljuvlig. Halsningar fran Spain. Pain med Alice Munro som enda bok. Jag forstor mej icke pa denna varldsberomdhet, Iskall som mitt kylskap ar hon. Huj enda.

Lotta · 10 years ago
heheheheh jag vet vilken toalett det är! hälsar den som väntade på dig :D

Naja Navigerar · 10 years ago
Jag är idag iklädd samma tröja som du var igår. Favoritplagget!

popcorn · 10 years ago
På tal om facebook, jag kollade in dig på facebook och märkte att ditt, ööh, nyhetsflöde (heter det så?) var helt fritt för mig att läsa trots att vi inte är vänner (jag är bara din stalker), och foton också. Då undrade jag om det är din avsikt eller är du offentlig i misstag.

Peppe · 10 years ago
konstigt! det är inställt på att bara visas för vänner. kan det vara nåt slags bug (å andra sidan vet ni ju redan allt om mig)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.