Hur hinner de?

9 years ago

Sedan träffade jag Karin som tog fina bilder från Marimekkos höstvisning i Tull- och packhuset. Trånade lite diskret efter Mika Ihamuotila och kläderna. När vi sedan promenerade hemåt längs med Esplanaden var det vår och Paris i luften.

Någonstans på vägen hem sprang jag jag först på Smilla och sedan Krista och till slut Johanna som gick hem med mig via thairestaurangen på Nylandsgatan. Och medan vi tillsammans med Magnus planerade framtida projekt kunde jag inte sluta undra hur folk hinner med allt de gör.

smilla.ratata.fi · 9 years ago
Du hade för övrigt sjukt fina och färgglada kläder när vi sågs igår. Hemskt trevligt!

Peppe · 9 years ago
tack! och right back at ya.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.